GELUKKIG NIEUWJAAR. 💮 EEN MOOI JAAR! 2024. VOL LIEFDE, GEZONDHEID, VREUGDE, GELUK, VREUGDE & OVERVLOED. 💮

TERUGBETALINGBELEID

Laatst bijgewerkt: 09 mei 2023

Bedankt voor het winkelen bij Gemini Crystals.

Als u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met een aankoop, nodigen wij u uit om ons beleid inzake terugbetalingen en retourzendingen te bekijken.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die u bij ons hebt gekocht.

Interpretatie en definities

Interpretatie

De woorden waarvan de beginletter met een hoofdletter is geschreven, hebben een betekenis die onder de volgende voorwaarden is gedefinieerd. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, ongeacht of ze in enkelvoud of meervoud voorkomen.

Definities

Voor de doeleinden van dit retour- en terugbetalingsbeleid:

 • Bedrijf (in deze Overeenkomst ook wel "Gemini-kristallen", "Wij", "Ons" of "Onze" genoemd) verwijst naar Gemini Crystals, De Sneeuwuil 111, 3815XS, Amersfoort, Utrecht.

 • Goederen verwijzen naar de artikelen die via de Dienst te koop worden aangeboden.

 • Bestellingen betekent een verzoek van u om goederen bij ons te kopen.

 • Dienst verwijst naar de Website.

 • Website verwijst naar Gemini Crystals, toegankelijk vanaf www.geminikristals.nl

 • Jij betekent de persoon die toegang heeft tot of gebruik maakt van de Dienst, of het bedrijf of een andere juridische entiteit namens wie een dergelijke persoon toegang heeft tot of gebruik maakt van de Dienst, indien van toepassing.

Uw annuleringsrechten voor bestellingen

U heeft het recht uw Bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van reden te annuleren.

De termijn voor het annuleren van een Bestelling is 14 dagen vanaf de datum waarop U de Goederen heeft ontvangen of waarop een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het geleverde product in bezit neemt.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons door middel van een duidelijke verklaring op de hoogte stellen van uw beslissing. U kunt uw besluit aan ons doorgeven door:

 • Per email: info@geminicrystals.nl

Wij vergoeden u uiterlijk 14 dagen vanaf de dag waarop wij de geretourneerde goederen ontvangen. Wij zullen hetzelfde betaalmiddel gebruiken als u voor de bestelling heeft gebruikt, en voor een dergelijke terugbetaling zijn voor u geen kosten verschuldigd.

Voorwaarden voor retourneren

Om ervoor te zorgen dat de goederen in aanmerking komen voor retournering, moet u ervoor zorgen dat:

 • De goederen zijn in de afgelopen 14 dagen gekocht
 • De goederen bevinden zich in de originele verpakking

De volgende goederen kunnen niet worden geretourneerd:

 • De levering van goederen volgens uw specificaties of duidelijk gepersonaliseerd.
 • De levering van Goederen die naar hun aard niet geschikt zijn om te worden teruggezonden, snel bederven of waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken.
 • De levering van goederen die vanwege gezondheidsbeschermings- of hygiënische redenen niet geschikt zijn om te worden geretourneerd en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
 • De levering van Goederen die na levering naar hun aard onlosmakelijk met andere zaken vermengd zijn.

Wij behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken retourzendingen van goederen te weigeren die niet aan de bovenstaande retourvoorwaarden voldoen.

Alleen normaal geprijsde goederen kunnen worden terugbetaald. Helaas kunnen goederen die in de uitverkoop zijn niet worden terugbetaald. Deze uitsluiting is mogelijk niet op u van toepassing als dit niet is toegestaan ​​door de toepasselijke wetgeving.

Goederen retourneren

U bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de goederen naar ons. U dient de goederen naar het volgende adres te sturen:

Bedrijfsnaam: Gemini Crystals
Onderwerp: retourzendingen
Straatnaam en nummer: De Sneeuwuil 111
Postcode/postcode: 3815XS
Plaats: Amersfoort, Utrecht
Land: Nederland

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor goederen die beschadigd raken of verloren gaan tijdens de retourzending. Daarom raden wij een verzekerde en traceerbare postservice aan. We kunnen geen terugbetaling uitvoeren zonder daadwerkelijke ontvangst van de Goederen of een bewijs van ontvangen retourzending.

Cadeaus

Als de goederen bij aankoop als cadeau zijn gemarkeerd en vervolgens rechtstreeks naar u zijn verzonden, ontvangt u een cadeautegoed ter waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde product is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar u verzonden.

Als de goederen bij aankoop niet als cadeau waren gemarkeerd, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om deze later aan u te geven, sturen wij de terugbetaling naar de cadeaugever.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over ons retour- en restitutiebeleid, neem dan contact met ons op:

 • Per email: info@geminicrystals.nl