GELUKKIG NIEUWJAAR. 💮 EEN MOOI JAAR! 2024. VOL LIEFDE, GEZONDHEID, VREUGDE, GELUK, VREUGDE & OVERVLOED. 💮

OVER ONS

Hoi, lief en mooi mens, 💖

Wat leuk dat je een bezoek brengt aan mijn online winkel!

Laat ik mezelf even voorstellen: ik ben Charlene Yeung, de bedenker en oprichter van Gemini Crystals. Ik verkoop sieraden, edelstenen, kristallen, mineralen en hulpmiddelen voor meditatie.

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, waar ik mijn leven en huis deel met mijn vriend, onze prachtige zoon Liam, en een schattige kat, Floortje. Van jongs af aan ben ik een hoogsensitief persoon (HSP). Bovendien werd ik als kind slechthorend door harde muziek. Deze twee factoren zorgden ervoor dat ik anders naar de wereld keek dan andere mensen om mij heen. Daarom begrepen ze mij vaak niet. De dingen die ik voelde of zag, verborg ik vanwege de reacties van de mensen om me heen: ze lieten me denken dat deze dingen niet “goed” of “normaal” waren. Als gevolg daarvan ontwikkelde ik een onzekerheid, een angst zelfs, voor deze ervaringen. Ik was zeer gevoelig voor zaken als geluiden, bewegingen, licht, drukke ruimtes, de stemming van mensen en de manier waarop ze praten. Lange tijd heb ik gedacht dat mijn eigen gevoelens deze gevoeligheid veroorzaakten. Ik dacht dat het mijn angsten en mijn emotionele pijn waren omdat ik slechthorend was, die naar de oppervlakte kwamen. Ik voelde me hulpeloos. Soms waren de prikkels zo overweldigend dat het voelde alsof ik er alleen mee om moest gaan.

Tot enkele jaren geleden. Toen ontdekte ik dat ik dankzij HSP en mijn gehoorbeperking energie van anderen kon opzuigen. Toen leerde ik waarom ik me voel zoals ik me voelde. Ik heb er veel beter mee leren omgaan. Tot dan toe zag ik het HSP-zijn als iets negatiefs. En het hebben van een gehoorprobleem is in de wereld van vandaag ook geen sinecure. Maar vanaf dat moment ontdekte ik met vallen en opstaan ​​hoe ik van het HSP-zijn een kracht kon maken en van mijn gehoor een zesde zintuig.


Ik ontdekte dat ik innerlijk klaar moest zijn om het oude los te laten, als ik het leven ooit de kans wilde geven mij opnieuw te verrassen en mijn horizon te verbreden. In plaats van het HSP-zijn en het hebben van een gehoorbeperking als iets negatiefs te zien, heb ik ze omgezet in krachtige eigenschappen, en vooral: het werd een proces van leren, ontwikkelen en groeien.


Hoe vond ik mijn kracht?
Dankzij het spirituele. Ik heb yoga, meditatie, soul retrieval, handlezen, reiki, tarotkaarten en nog veel meer geprobeerd. Deze prachtige manieren om zelfliefde, zelfontplooiing en het vinden van jezelf te leren hebben mij niet alleen gebracht waar ik nu ben, ik leer nog elke dag. En ik ben meer dan dankbaar om met deze buitengewone energieën en elementen te werken, in lijn met en voortkomend uit mijn intuïtie. En om dit via mijn webwinkel met jullie te kunnen delen?

Dat is elke keer weer een magisch geschenk.

Ik hoop dat je hier, net als ik, de kracht zult vinden die je nodig hebt.


Waarom heb ik voor Gemini Kristallen ♡ gekozen?
De naam heb ik te danken aan mijn vriend. Zodra hij met het idee kwam, beseften we dat het perfect bij mij paste: wat ik ook doe, ik doe het met en vanuit liefde. Juwelen met liefde. Dat betekent ook dat wanneer jij bij mij een sieraad of edelsteen koopt, ik afstem op mijn gevoel en met liefde een mooi product voor jou uitzoek.

Wat maakt mij blij?

Mijn eigen bedrijf natuurlijk, want het is heel leuk en ik stop er mijn hart en ziel in, natuurlijke edelstenen, koken, schoonheid, mijn vriend, mijn zoon Liam, mijn vrienden en familie, mijn kat, dieren, planten, knuffels, de natuur , hutten in het bos, lange wandelingen, diepe gesprekken over van alles, een goed boek, een lekker avondje op de bank met een dekentje, wierook, kaarsen, de zon, mensen die voor andere mensen zorgen, iemand helpen, lachen tot je wangen pijn, thee, verse smoothies, amandelboter en natuurlijk: zorgen voor de mensen om mij heen en ze gelukkig zien.


Mijn teken: Tweelingen (23-05-1989)

Mijn ascendant: Maagd

Mijn favoriete edelstenen: roze lithium, roze amethist, roze amethist bloemagaat en citrien.

Liefde & Licht,

Charlene

💖💞 🧘 🌸🌈✨🙏